powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Πέρασε η Οσέρ, στο Β΄ γκρουπ ο Παναθηναϊκός!

Η Οσέρ έκανε το χατήρι σον Παναθηναϊκό, απέκλεισε τη Ζενίτ κερδίζοντάς την με 2-0 και έστειλε τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, κάτι που σημαίνει πως αποφεύγει πολύ δυνατές ομάδες και θα έχει λογικά πολύ ευνοϊκή κλήρωση.


Οι Γάλλοι ευτύχησαν να σκοράρουν από κόρνερ και στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων με τους Χένγκμπαρτ και Γέλεν, κράτησαν σχετικά εύκολα τους Ρώσους στο 0 και όταν αποβλήθηκαν τόσο ο Μαλαφέεφ (65΄), όσο και ο Χούμποτσαν στο 80΄ όλα έγιναν ακόμη ευκολότερα κα άνοιξε ο δρόμος για τους ομίλους.

Στην Ολλανία ο Άγιαξ επιβεβαίωσε το προγνωστικά και κατάφερε να φτάσει στη νίκη- πρόκριση. Τη μίσή δουλειά έκανε ο συνήθης ύποπτος Σουάρες, οποίος σκόραρε σε πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο (43ο λεπτό) καέδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του. Ο ελ Χαμνταουί διπλασίασε τα τέρματα του Αίαντα στο 75΄ και το μόνο που κατάφερε η Ντιναμό ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Σεφτ΄σενκο έξι λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Στην Αγγλία η Τότεναμ δεν επανέλαβε την τραγική εμφάνιση της Ελβετίας και πήρε εύκολη πρόκριση επικρατώντας με 4-0 της Γιουνγκ Μπόις. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κράουτς, ο οποίος πέτυχε χατ- τρικ, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Ντεφόε που όμως ξεκίνησε τη φάση κατεβάζοντας τη μπάλα με το χέρι.

Ιστορική πρόκριση και τη Ζίλινα, η οποία είχε τις πιθανότητες με το μέρος της αφόύ είχε επικρατήσει με 3-2 στην Πράγα και στον επαναληπτικό αλά επιβεβαίωσε τον τίτλο τουφαβορί πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη με 1-0.

Τέλος η Κοπεγχάγη κατάφερε δύσκολα να περάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης χάρη στο εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στη Νορβηγία, αφού επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ρόζεμποργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου