powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Μοιραίος και ωραίος

Πρώτη γκέλα για την Μάντσεστερ
Ο Χάνγκελαντ στο 84ο λεπτό φάνηκε πως θα ειναι ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του αφού άθελά του έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στη Γιουνάιτεντ. Όμως ο ίδιος παίκτς ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε το αίμα του πίσω.


Στο πρώτο ημίχρονο η Γιουνάτεντ μπήκε στο παιχνίδι αρκετά δυνατά και μόλις στο 10ο λεπτόο Μπερμπάτοφ έπιασε γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά δεν μπόρεσε να ανολιξει το σκορ. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως και ύστερα από ωραία κομπίνα των παικτών ου Φέργκιουσον, ο Σκόουλς έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια η Μάντσεστερ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το 20΄ αλλά η Φούλαμ ξεπέρασε το αρχικό σοκ, δημιούργησε κάποιες φάσεις με αποκορύφωμα την εκπληκτική διπλή απόκρουση του Φαν ντε Σαρ στο 31΄. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση χαρη σε τέρμα του Ντέιβις στο 57΄ , φάση που ξεκίνησε από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Νταφ από τα δεξιά. Επιπλεόν, 6 λεπτά αργότερα οιπαίκτες της Φούλαμ διααρτυρήθηκαν στον διαιτητή της αναμέτρησης για τράβηγμα του Βίντιτς στον Ντεμπελέ εντός περιοχής, αλλά ο άρχονταςτουα γώνα έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο Φέργκιουσον έριξε σο παιχνίδι τα βαριά του χαρτιά, τοους Νάνι, Γκιγκς αλλά και τον Όουεν και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Μπερμπάτοφ αλλά και τον Βίντις από τα στημένα, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο ένα γκολ, ενώ η Φούλαμ συχνά πυκνά έβρισκε ανοιχτούς χώρους μέσω τον αντεπιθέσεων και προσπαθούσενα γίνει επικίνδυνη.

τελικά η λύτρωση για τους κόκκιους διαβόλους ήρθε στο 84ο λεπτό αλλά με αρκετή δόση τύχης αφού ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκιγκς η μπάλα βρήκε στο γόνατα του Χάνγκελαντ, ο οποίος άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Μάλιστα 3 λεπτά μετά ο Νταφ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Νάνι ανέλαβε νατο εκτελέσει αλλα δεν κατάφερε να κάνετο 1-3 και να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, στο 89ο λεπτό η Φούλαμ κέρδισε κόρνερ, ο Χάνγκελαντ προωθήθηκε, πήρε την κεφαλιά, έκανε το 2-2 και πήρε το αίμα του πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου