powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Δεν είναι ο Μέσι που ξέρουμε

Το χθεσινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη μας απέδειξε για ακόμη μία φορά πως ο Μέσι είναι πάρα πολύ κουρασμένος και δεν βρίσκεται ολυτε καν κοντά στο επίπεδο που ήταν την περασμένη χρονιά. Αυτό φάνηκε εξάλλου κυρίως στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής όπου όλοι περίμεναν να πρωταγωνιστήσει αλλά αυτός κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά.
Γενικά όλοι οι ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από τυς συνεχόμενους αγώνες, τα κουραστικά ταξίδια, τις προπονήσεις και γι' αυτό εξάλλου δεν είδαμε τόσο σπουδαίο θέαμα στο παγόσμιο κύπελλο.
Το ερώτημα που υπάρχει είναι αν αυτή η μικρή κάμψη του Μέσι θα σταματήσει ή θα έχει την κατάληξη του άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Ροναλντίνιο.
Λογικά δεν μπορούμε να συγχέουμε τις δύο περιπτώσεις αφού ο Βραζιλιάνος δεν είχε και την καλύτερη εξωγηπεδική ζωή. Όμως η εικόνα του Μέσι στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ένα καμπανάκι κινδύνου προς όλους. Προς τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ που ίσως δει έναν τεράστιο παίκτη να τσαλακώνεται λόγω των υπεράνθρωπων συνθηκών. Προς τους διαιτητές που ίσως θα πρέπει να προστατεύουν τέτοιους παίκτες διαμάντια απότα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα και τέλος προς τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ίσως πρέπει να σκεφτεί πως θα ήταν καλύτερο να τον ξεκουράσει στην αρχή της χρονιάς.  Εξάλλου έχει πολλά ακόμη αστέρια η Μπαρτσελόνα.
Ας ελπίσουμε οτι με τον καιρόο Μέσι θα παίξει τη μπάλα που ξέρει και πως το καλοκαίρι που πέρασε ήταν απλά μία άσχημη παρένθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου