powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στην πρεμιέρα


Το πρόγραμμα του Σαββάτου στη Superleague ανοίγουν δύο παιχνίδια στις 18.15. Στη Λάρισα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ατρόμητο, ενώ ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη φιλοξενεί το νεοφώτιστο Ολυμπιακό Βόλου.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις είναι αρκετά αμφίρροπες αφού είναι ακόμη πολύ νωρίς ώστε οι ομάδες να δείξουν το πραγματικό  τους πρόσωπο.
Στο Αλκαζάρ η Λάρισα με τη βοήθεια του κόσμου της θέλει να ξεκινήσει με νίκη. Στην αποστολή βρίσκεται ο Γκέρεμι αλλά γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να φθάσει έγκαιρα η μπλε κάρτα του μεγάλου αποκτήματος των βυσσινί.
Από την άλλη μεριά η ομάδα του Περιστερίου έδειξε πολύ θετικά δείγματα στο φιλικό που έδωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό και σίγουρα αν επαναλάβει παρόμοια εμφάνιση μπορεί να ξεκινήσει τη χρονιά με ένα πολύ σπουδαίο διπλό.
Στην Αθήνα, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αφού ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που δημιούργησαν κάποιοι οπαδοί του Πανιωνίου στον αγωνιστικό χώρο.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή του Αχιλλέα Μπέου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος θέλει από την αρχή να δείξει πως επέστρεψε στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας με μόνο στόχο να παραμείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου