powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Μπορούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δύσκολα για Άρη

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του Europa League και οι 3ελληνικές ομάδες έμαθαν τους αντιπάλους τους. Το συμπέρασμα είναι πως η σοβαρή ΑΕΚ προκρίνεται, ο ΠΑΟΚ των αγώνων με τη Φενέρ μπορεί να περάσει και ο Άρης ήταν ο άτυχος αφού έχει αρκετά δύσκολους αντιπάλους να αντιμετωπίσει.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο 7ο όμιλο, μαζί με τις Ζενίτ, Άντερλεχτ και Χάιντουκ. Η λογική λέει πως οι Ρώσοι θα πάρουν εύκολα την πρώτη θέση του ομίλου. Σπατάλησαν πολλά χρήματα και η ποιότητα της Ζενίτ είναι για το Champions League  και όχι για το Europa League.

Από εκεί και πέρα η Χάιντουκ φαντάζει αρκετά αδύναμη και πιθανό τα πάντα να κριθούν στις 2 αναμετρήσεις ανάμεσα στην Ένωση και την Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι έχουν ένα αρκετά καλό σύνολο, αλλά δεν είναι η ομάδα που μπορεί να τρομάξει τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι οποίοι αν αποφύγουν εμφανίσεις όπως η χθεσινή με τη Νταντί τότε μπορούν να προκριθούν.

Μέτρια η κλήρωση μπορεί να χαρακτηριστεί για το ΠΑΟΚ. Στον 4ο όμιλο ο δικέφαλος του βορρά με Βιγιαρεάλ, Μπριζ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Κι εδώ λογικά οι Ισπανοί δεν θα έχουν πρόβλημα για να καταλάβουν την πρώτη θέση του ομίλου.

Για το δεύτερο εισιτήριο όμως θα γίνει μάχη. Η Μπριζ έχει τον πρώτο λόγο αλλά ο ΠΑΟΚ που είδαμε στα παιχνίδια με την Φενέρ αλλά και σε μεγάλο διάστημα με τον Άγιαξ, δεν θα έχει πρόβλημα ούτε με τους Βέλγους, ούτε με τους Κροάτες. Η απορία όμως είναι αν μπορεί να πραγματοποιήσει παρόμοιες εμφανίσεις.

Τέλος ο Άρης στάθηκε άτυχος καθώς κληρώθηκε στον 2ο όμιλο και καλείται να αντιμετωπίσει τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν και Ρόζεμποργκ. Οι Μαδριλένοι είναι οι κάτοχοι του τροπαίου και φυσικά αποτελούν το πρώτο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Στη συνέχεια η Λεβερκούζεν φαντάζει ως η ομάδα που θα την ακολουθήσει στην επόμενη φάση και απλά Ρόζεμποργκ και Άρης θα κυνηγήσουν την έκπληξη. Οι Θεσσαλονικείς αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να πάρουν τουλάχιστον 4 πόντους στα παιχνίδια με τους Νορβηγούς κι από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορέσουν.

1 σχόλιο: