powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

"Εφτάψυχη" Βέρντερ, στα πέναλτι η Παρτιζάν

Παιχνίδια για όλα τα γούσα περιελάμβανε το μενού των πρώτων 5 επαναληπτικών των Play-off του champions league. Η Βέρντερ νρέθηκε αγκαλιά με τον αποκλεισμό αλλά τον απέφυγε, η Παρτιζάν πήρε σπουδαία πρόκριση στα πέναλτι, ενώ η Μπράγκα έκανε πλάκα στη Σεβίλλη αφήνωντας άφωνη την Ευρώπη.


Στη Γένοβα η Σαμπντόρια δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα από αυτό πουπραγματοποίησε. Ένας φανταστικός Πατσίνι, ο οποίος τα έκανε όλα μόλις στο 13΄ κάνοντας το 2-0 με εκπληκτικό δευτερο προσωπικό του γκολ, δίνει σκορ προκρσης για τους Ιταλούς.

Το μομέντουμ είναι με το μέρος τους αλλά οι Γερμανοί γλιτώνουν τα χειρότερα και πηγαίνουν στα αποδυτήρια με αυτό το 2-0. Παρ' όλα αυτά στο 85΄ ο Κασάνο έκανε το 3-0 και φάνηκε πως όλα τελείωσαν. Ο Ρόζεμπεργκ όμως είχε διαφορετική άποψη αφού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το γκολ που έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση. Εκεί ανέλαβε ο Πιζάρο, ο οποίο στο 10ο λεπτό τελείωσε τα όνειρα των οπαδών της Σαμπντόρια.

Στην Ισπανία η Σεβίλλη ηττήθηκε άλλη μία φορά από την καταπληκτική Μπράγκα η οποία έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο. Οι ΠΟρτογάλοι όχι μόνο πήραν την πρόκριση αλλά πήραν και πανηγυρική δεύτερη νίκη μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα με 4-3.  Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει ηΜπράγκα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μίνι έκπληξη πέτυχε και η Παρτιζάν η οποία παρά το εντός έδρας 2-2 με την Άντερλεχτ στο Βελιγράδι, ταξίδεψε αποφασισμένη στο Βέλγιο και πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ ενώ ξαναχτύπησε στο 53΄ κάνοντας το 0-2. Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στέλντοντας το ματς στην παράταση και εν συνεχεία στα πέναλτι. Εκεί οι Σέρβοι ήταν πιο εύστοχοι και πήραν τη σπουδαία πρόκριση.

Στους ομίλους θα βρεθούν και οι Βασιλεία και Χάποελ Τελ Αβίβ, αφού με τα τις νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Σέριφ και Σάλτσμπουργκ αντίστοιχα επικύρωσαν τα εισιτήρια τους στους επαναληπτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου