powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών


Όλες οι ομάδες στη Φόρμουλα 1 προετοιμάζονται πυρετωδώς  και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το καλοκαιρινό διάλειμμα και να παρουσιαστούν στο Βελγικό γκραν πρι όσο πιο δυνατές μπορούν.

Απομένουν 7 γκραν πρι για την ολοκλήρωση της χρονιάς και φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον πέφτει  στη μάχη των οδηγών όπου μετά από πολλά χρόνια βλέπουμε να μάχονται για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή σχεδόν επί ίσοις όροις 5 οδηγοί.
Γούεμπερ, Χάμιλτν, Φέτελ, Μπάτον και Αλόνσο βρίσκονται σε απόσταση 20 βαθμών και δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις με ασφάλεια.  Σίγουρα οι Red Bull έχουν δείξει από την αρχή της χρονιάς πως είναι τα πιο γρήγορα μονοθέσια αλλά κάποια λάθη είτε των τεχνικών είτε των οδηγών δεν τους έχουν δώσει τη δυνατότητα να πάρουν μεγαλύτερη διαφορά.
Από την άλλη οι δύο ΜακΛάρεν  λίγα γκραν πρι πριν έδειξαν ιδιαίτερη δυναμική και φάνηκε πως είχαν τον πρώτο λόγο. Όμως ενώ οι ανταγωνιστές εξελίσσονταν εκείνοι έμειναν στάσιμοι. Τέλος η Φεράρι, με μόνο έναν οδηγό να διεκδικεί το πρωτάθλημα έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή της στους τελευταίους αγώνες και ο Αλόνσο δείχνει ικανός να γίνει ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται λοιπόν το Βελγικό γκραν πριν αφού είναι σίγουρο ότι όλες οι ομάδες έχουν εξελίξει τα μονοθέσιά τους. Όπως και να έχει όμως, προς το παρόν τον πρώτο λόγο δείχνουν να έχουν οι Red Bull, και ο Γουέμπερ λόγω των λιγότερων λαθών που κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου