powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Γερό μάθημα

Η Εθνική Ελλάδας δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Αμερική και γνώρισε βαριά ήττα με 87-59, σ΄ ένα παιχνίδι που μπορεί όμως να αποδειχθεί πολύ σημαντικό μάθημα ενόψει το παγκοσμίου πρωταθλήματος της Τουρκίας.

Θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα και σίγουρα θα επρόκειτο για θαύμα άλλη μία νίκη κόντρα τις ΗΠΑ, όμως όλοι περιμέναμε κάπως καλύτερη εμφάνιση από όλους τους παίκτες, εκτός από τον Τσαρτσαρή, ο οποίος έκανε το παχνίδι της ζωής του πετυχαίνοντας 24 πόντους. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι κινήθηκαν στη μετριότητα και γενικά όληη ομάδα υπέπεσε σε πάρα πολλά λάθη.

Σίγουρα δεν πρόκειτα για δικαιολογία αλλά αν δεν αντιμετωπιζαν προβλήματα τραυματισμού οι Μπουρούσης και Σχορτσιανίτης τότε η Ελλάδα θα παρουσίαζε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, δεδομένης και της αδυναμίας των Αμερικάνων στη θέση 5.

Πάντως είναι καλό πως η συγκεκριμένη εμφάνιση έγινε τώρα σε φιλικό παιχνίδι, αφού ήταν σχεδόν αδύνατο το αντιπροσωπευτικόμας συγκρότημα να συνεχίσει επί ένα μήνα και πλέον στον ίδιο εξωφρενικό ρυθμό. Επιπλέον , αν τυχόν συναντηθούμε στα γήπεδα της Τουρκίας με τις ΗΠΑ θα ξέρουμε τι να αντιμετωπίσουμε και θα παρουσιαστούμε πολύ πιο διαβασμένοι.

Τώρα πρέπει άπαντες στην Εθνική να αφήσουν πίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και όσα συνέβησαν με τους Σέρβους και να πάει η Ελλάδα στην Τουρκία όσο πιο δυνατή γίνεται ώστε να φέρει ακόμαένα μετάλλιο. Σίγουρα μπορεί και πλήρης θα είναι. Οι τιμωρίες για την "πυγμαχία" πριν μία εβδομάδα θα είναι οι πολύ ελαφριές ή θα υπάρξουν μετά το Μουντομπάσκετ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου