powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Play-off μέρος δεύτερο

Ολοκληρώνονται σήμερα τα πρώτα παιχνίδια των play-off του champions league και οι 5 σημερινές αναμετρήσεις παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και αναμένεται να μας προφέρουν όμορφο θέαμα.
Αρχικά η Βασιλεία υποδέχετατη γνώριμή μας από τις περσινές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, Σερίφ Τιρασπόλ. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη. Μπορεί η Βασιλεία να μηνείναι κάποιο μεγαθήριο αλλά σίγουρα είναι καλύτερη από την Σερίφ και δεν θα αφήσει την ευκαιρία της εισόδου στους ομίλους να πάει χαμένη.

Από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια είναι αυτό της Βέρντερ με την Σαμπντόρια. Πρόκειται για δύο ομάδες που προέρχονατι από πολύ μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και επιπλέον μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος το πως θα αντιδράσειη Βέρντερ στην μετα- Οζίλ εποχή, αφού ο Γερμανός ήταν ένας παίκτης που αντικατέστησε επάξια τον Ντιέγκο και λατρεύτηκε από τους οπαδούς. Στην αποψινή αναμέτρηση η Βέρντερ εύκολα ή δύσκολα θαεπικρατήσει, όμως τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό.

Πολύ ενδιαφέρονπαρουσιάζει και η αναμέτρηση της Μπράγκα με την Σεβίλλη. Η ομάδα- έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος στην Πορτογαλία θέλει να κάνει ακόμα μία και να βρεθεί στους ομίλους. Δύσκολο το έργο της καθώς απέναντί της βρίσκεται μία πολύ έμπειρη ομάδα, η οποία έχει και ανεβασμένη ψυχολογία μετά το 3-1 επί της Μπαρτσελόνα στο Σούπερ Καπ. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται σήμερα, αλλά ό,τι σκορ κι αν χρειαστεί η ισπανική ομάδα στον επαναληπτικό έχει τις δυντότητες να το πετύχει και να προκριθεί.

Προτελευταία αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στην Παρτιζάν και την Άντερλεχτ. Ίσως το μοναδικό ζευγάρι που δύσκολα μπορείς να προβλέψεις ποια ομάδα θα προκριθεί. Όλα όμως λογικά θα κριθούν σήμερα, αφού οι Σέρβοι αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα. Αν η Άντερλεχτ καταφέρει να μην επηρεαστεί και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα τότε αυτόματα θα έχει τον πρώτο λόγο.

Τέλος η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Χάποελ Τελ Αβίβ. Μπορει ο Ολυμπιακός να την "πάτησε" κόντρα στην έτερη ομάδα του Ισραήλ, αλλά η Σάλτσμπουργκ και λόγω της ετοιμότητάς της δύσκολα θα πέσει στην ίδια παγίδα, τουλάχιστον στο αποψινό παιχνίδι, και μπορεί να πάρει από σήμερασκορ- πρόκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου