powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Έμειναν στο 0-0 Τότεναμ και Σίτι

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην Αγγλία αφού Τότεναμ και Σίτι έμεινανστο 0-0 παρά το εκπληκτικό πρώτο 45λεπτο των γηπεδούχων.

Η Τότεναμ από την αρχή μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά και με όπλο την ομοιογένειά της, αφού δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το ρόστερ της περασμένης χρονιάς, ήταν καταιγιστική στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης δημιουργώντας τουλάχιστον 5 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Είχε όμως την ατυχία να βρεθεί απέναντι σε έναν εξαιρετικό Χαρτ ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις. Στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου η Σίτι ισορρόπησε την αναμέτρηση, προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το πιχνίδι στα μέτρα τους, είχαν την καοχή της μπάλας αλλά δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ικανοί να φτάσουνσε κάποιο γκολ. Έτσι, και παρά τις όπιες προσπάθειες των "Πετεινών" στο τελευταίο δεκάλεπτο, το 0-0 ήταν το τελικό σκορ του πρώτου αγώνα της χρονιάς για την Premier League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου