powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Μπορεί καθαρό σκορ ο Άρης

Την Τρίτη ο Άρης ανοίγει την αυλαία των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ελληνικών ομάδων στην προσπάθειά τους να προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι κίτρινοι υποδέχονται την Αούστρια Βιέννης στο Κλεάνθης Βικελίδης, στοχεύοντας σε ένα"καθαρό" σκορ, που θα δώσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης προβάδισμα πρόκρισης.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων. Ο Άρης είναι σίγουρας καλύτερος και με ποιοτικότερο ρόστερ. Σίγουρα η εμφάνιση στον επαναληπτικό με τη Γιαγκελόνια δεν ήταν η καλύτερη δυνατή αλλά ακόμα και μέσω μιας κακής βραδιάς η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε.
Φυσικά η Αούστρια είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιαγκελόνια. Και ο Άρης όμως δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο το παιχνίδι αφού θα είναι πιο έτοιμος και δεν θα παρουσιαστεί εφησυχασμένος όπως συνέβη στην αναμέτρηση με τους Πολωνούς.
Ο Κούπερ είναι ιδιαίτερα έμπειρος προπονητής και έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές ώστε να πάρουν ένα "καθαρο" σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Ο Άρης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δεχτεί γκολ. Ένα 2-0 θα ήταν το ιδανικό αλλά και το 1-0 θα βάλει τους Θεσσαλονικείς σε τροχιά πρόκρισης αφού θεωρώ πως αν χρειαστεί θα σοράρουν στη Βιέννη.
Με όπλο λοιπόν και τον κόσμο που θα γεμίσει το Βικελίδης, αλλά και με δεδομένη την ανωτερότητα που πρπεπει να αποδειχθεί και στο γήπεδο, ο Άρης είναι ικανός να κάνει το πρώτο βήμα για να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

1 σχόλιο:

  1. Ο Άρης πάντα μπορεί!
    Απλά δεν πρέπει να υποτιμάμε τον αντιπαλο, ειδικα στο ποδοσφαιρο, διοτι μπαλα ειναι και γυριζει!
    Με κάλυψη των αδυνάτων σημείων της αμυνας και αυξηση της μεσης γραμμης, θα καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει, άνετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή