powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Πάρτι της Σίτι στο ντέρμπι

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 της Λίβερπουλ και μετετρεψε σε περίπτο το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Αντίθετα, η Λίβερπουλ προβλημάτισε με την απόδοσή της και πρέπει να βελτιωθεί πολύ στη συνέχεια αλλιώς θα μείνει για άλλη μία χρονιά πολύ γρήγορα εκτός πρωταθλήματος.

Με τέτοιες εμφανίσεις προφανώς και η Σίτι μπορεί να  θεωρείται φαβορί για το πρωτάθλημα αφού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Λίβερπουλ. Κα το μόνο σίγουρο είναιπως ο χρονος θα δουλέψει υπέρ της.

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τη δεύτερη αγωνιστική της Αγγλίας η Λίβερπουλ μπήκε αρκετά δυνατά και δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο 9΄ με τον Τζόνσον. Ατύχησε όμως 4 λεπτά αργότερα αφού ο Μπάρι έκανε το 1-0 έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Μίλνερ.

Από εκεί και πέρα η Σιτι κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού και να φτάσει σχετικά ευκολα στο ημίχρονο με αυτό το 1-0. Στην επανάληψη το ξεκίνημα ήαν ιδανικό για τους γηπεδούχους, αφού ύστρα από κόρνερ ο Τέβεζ έκανε το 2-0 στο 53ο λεπτό σε μία φάση που για ακόμη μία φορά ο Ρέινα φέρει ευθύνη.

Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά ο Χαρτ είπε όχι τόσο στον Ενγκόγκ όσο και στον Τόρε αποκρούοντας εντυπωσιακά και συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους "κόκκινους", ο Σκρτελ στο 67΄ ανέτρεψε εντός πριοχής τον Τζόνσον και ο Τέβεζ απότα 11 βήματα δεν δυσκολευτηκε να κάνει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ αφού δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

1 σχόλιο: