powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Ανατροπή και προβάδισμα για τη Σεβίλλη

Η Σεβίλλη επικράτησε με 3-1 της Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι του Ισπανικού Σούπερ Καπ και πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Μπαρτσελόνα και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο κατάφερε να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη που της δίνει και τον πρώτο λόγο όσον αφορά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Η εξέλιξη του αγώνα:
Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Η Μπαρτσελόνα παρά την ενδεκάδα ανάγκης που παρέταξε στο Σάντσεθ Πινχουάν ο Πέπ Γκουαρντιόλα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Ιμπραίμοβιτς εκμεταλλεύτηκε την πάσα του συμπαίκτη του σε Άγιαξ και Ίντερ, Μάξγουελ.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά τομόνο που πέτυχαν ήταν να δημιουργήσουν λιγοστές μικρο- ευκαιρίες μπροστά από την εστία του 21χρονου Νίνιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, και παρά την είσοδο του Λιονέλ Μέσι, η Σεβίλλη ήταν αυτή που είχε ολοκληρωτικά τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε χάρη σε ένα γκολ του Λουίς Φαμπιάνο και δύο του Κανουτέ που μπήκε ως αλλαγή, να φτάσει στο τελικό 3-1.
Στα τελευταιο λεπτά οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ που θα έβαζε φωτιά στον επαναληπτικό αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι το έργο τους στον επαναληπτικό του Καμπ Νου αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου