powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Σύνοψη της πρεμιέρας της Premier League

Η πολύ μεγάλη νίκη της Μπλάκπουλ στην έδρα της Γουίγκαν, η 6άρα της Τσέλσι αλλά και η τρομερή γκάφα του Ρέινα είναι τα κυριότερα που κρατάμε από την πρώτη αγωνιστική ενός από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, της Premier League.

Η Μπλάκπουλ, ούσα νεοφώτιστη, αλλά και για πρώτη φορά παρούσα στα σαλόνια της Premier League, θεωρούταν υποψήφια για άμεσο υποβιβασμό. Η εικόνα της όμως στον πρώτο αγώνα τους διέψευσε όλους αφού διέσυρε εκτός έδρας με 4-0 την Γουίγκαν, η οποία εξάλλου πέρυσι ως μεγάλο όπλο της είχε το γήπεδο της, κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία της Μπλάκπουλ.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η επιβλητική εμφάνιση της Τσέλσι, η οποία έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Ντρογκμπά που σημείωσε 3 γκολ, επικράτησε με 6-0 της Γουέστ Μπρομ και έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους της ότι και φέτος έχει τον πρώτο λόγο.
Η βασική ανταγωνίστρια των Λονδρέζων, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκησε εύκολα με 3-0 την Νιούκαστλ, δεν τρόμαξε με την απόδοσή της, αλλά έδειξε πως έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει.
Η άλλη ομάδα της πόλης, η Σίτι, ξόδεψε πολλά εκατομμύρια στο μεταγραφικό παζάρι, έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ αλλά σίγουρα θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να δέσουν οι παίκτες, κάτι που κάνει δύσκολο, προς το παρόν, το όνειρο των οπαδών της για πρωτάθλημα.
Ακόμη, το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς σημαδεύτηκε από την απίστευτη γκάφα του Ρέινα που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Άρσεναλ, η οποία δεν γοήτευσε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε, όπως και η Λίβερπουλ, αφού αμφότερες δείχνουν να βρίσκονται ένα επίπεδο κάτω από Τσέλσι και Μάντσεστερ.
Τέλος η Άστον Βίλα συνέχισε την χρονιά από εκεί που την άφησε, επικράτησε εύκολα με 3-0 της Γουέστ Χαμ και δείχνει, αν και αρκετά νωρίς, πως δύσκολα θα χάσει την έξοδο για την Ευρώπη.

1 σχόλιο:

  1. H City den mporei na ftasei sto epipedo twn chelsea k manchester osa lefta k anriksoun oi araves!!akoma dn einai etoimh kai den exei kai th varia fanela!

    ΑπάντησηΔιαγραφή