powered by Agones.gr (Στοίχημα)

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Έλαμψε η nouvelle vague

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με το επιβλητικό 5-1 τη Ρόμα στο ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολμπιακού με τον Ιμπαγάσα και το νέο αίμα των ερυθρόλευκων να κλέβουν την παράσταση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Πειραιώτες με τον Ιμπαγάσα να ανοίγει το σκορ έπειτα από μία υπέροχη ντρίπλα αλλά και με αρκετή δόση τύχης στο σουτ που επιχείρησε. Η απάντηση από τους Ιταλούς όμως ήταν άμεση αφού έπειτα από μαγική κάθετη μπαλιά του Τότι ο Μένεζ ισοφάρισε σε 1-1.
Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με τον Ολυμπιακό να δείχνει ελαφρώς βελτιωμένος έχοντας ως πρωεργάτες τους Μπράβο και Ιμπαγάσα. Ο Άλμπερτ Ριέρα αντίθετα έδειξε ανέτοιμος αφού κινήθηκε σε ρηχά νερά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος των Μπαπτίστα και Αντριάνο έδωσε ώθηση στη Ρόμα η οποία άγγιξε δύο φορές το γκολ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Και κάπου εκεί ήρθε ο Ιμπαγάσα να δώσει τη λύση αφού με μία υπέροχη σέντρα έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντουντού, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-1.
Απο εκείνο το σημείο και μετά τη σκυτάλη πήραν οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού (Φετφατζίδης, Σοιλέδης, Παπαδόπουλος, Βασιλόγιαννης), οι οποίοι μαζί με τον Ζαιρί έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην αναμέτρηση αφού ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο τελικό 5-1.
Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους οπαδούς των Πειραιωτών να αποθεώνουν τους παικτε αλλά κυρίως τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος συνδύασε την επιστροφή του στο λιμάνι με μία εμφατική νίκη.

Ο Ιμπαγάσα πέτυχε το πρώτο γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου